0721 108 117 / 0743 622 924    Str. Sf. Ecaterina 5, Sector 4, Bucuresti                 

Despre noi

Grecu & Grebliș Accountants Group SRL este o firmă de contabilitate din București, mai exact o societate de expertiză contabilă, înființată în februarie 2016, autorizată din partea CECCAR pentru a putea desfășura activitatea de contabilitate în aprilie același an. Biroul nostru este în Piața Unirii.

Ideea de bază care a dus la înființarea societății este organizarea ierarhică sub formă plată, ca o asociație, formată doar din experți contabili, care să aibă un mediu de lucru adecvat și plăcut în exercitarea profesiei lor și susținere reciprocă sub o aceași umbrelă.

Această formă de organizare sub formă plată, de asociație de experți contabili, are ca avantaje, pentru clienții noștri:

Cultura noastră organizațională este foarte importantă pentru noi, pentru a ne defini și în acelașii timp pentru a ne diferenția de ceilalți. Încercăm să o urmăm în toată activitatea noastră, indiferent de factorii externi, nu prea plăcuți din mediul de afaceri autohton.

MISIUNE

 

Misiunea noastră este de a crea o asociere de experți contabili, în care aceștia să aibă un mediu adecvat și plăcut în exercitarea profesiei contabile, în condițiile prezente din mediul de afaceri național, având, în același timp, un scop comun și aceleași interese de ajutor și susținere reciprocă.

VIZIUNE

 

"Don't ever let your business get ahead of the financial side of it. Accounting Accounting Accounting. Know your numbers." (Tilman J. Fertitta). Viziunea noastră asupra contabilității este furnizarea de servicii moderne, complete, integrate în specificul activității și la un standard înalt de calitate.

VALORI

 

Etică

Profesionalism

Inovație

Entuziasm

Curaj

Integritate

 


"Don't ever let your business get ahead of the financial side of it. Accounting Accounting Accounting. Know your numbers."
Tilman J. Fertitta