0721 108 117 / 0743 622 924    Str. Visarion 18, Sector 1, Bucuresti   search log in     

Servicii

"Don't ever let your business get ahead of the financial side of your business. Accounting, accounting, accounting. Know your numbers."
Tilman J. Fertitta

Deciziile economice cu aspecte contabile, financiare sau juridice care trebuie luate in companie pe parcursul desfasurarii activitatii sunt foarte importante si deseori au impact indirect sau cu efect indelungat, fara modificari imediate in pozitia financiara a societatii si performanta acesteia. De aceea, atunci cand va confruntati cu situatii conjuncturale delicate din punct de vedere fiscal, de gestiune a patrimoniului, de organizare a activitatii sau mai ales in implementarea politicilor contabile pentru prima data, este indicat sa apelati, macar pentru consultare, inainte de a intreprinde actiuni proprii, la o firma de contabilitate sau un profesionist contabil care detine experienta in domeniu si va poate pune la dispozitie serviciile profesionale.

Mai bine consulta-te si asigura-te ca ce faci e optim pentru tine si nu in dezavantajul tau.

Deseori, in Romania, se intampla ca managerii sa realizeze cam tarziu efectele unei decizii mai vechi, sau chiar a lipsei unei decizii, si ca ar fi fost mai bine daca ar fi luat masuri la timpul potrivit. Daca esti la inceput, si nu stii cum merg lucrurile, sau nu ai constiinte economice, contabile, financiare, fiscale, drept comercial, sau nu esti la curent cu anumite aspecte legislative ce se aplica in domeniul tau de activitate, ca sa fii linistit, apeleaza la un expert contabil, si lasa grija in mana lui.

La un anumit moment e mai bine sa externalizezi

In plus, tu trebuie sa administrezi o afacere profitabila, sa te gandesti la strategii de marketing de vanzari, dezvoltare, iar o persoana angajata responsabila pe contabilitate, poate e prea scumpa.  Unul din avantajele colaborarii cu o firma de contabilitate este si costul redus pe care il poti avea in comparatie cu un angajat. Vei avea atribuit un expert contabil care se va ocupa in mod direct de tine si va contribui la o buna desfasurare a activitatii companiei tale. Fiind delegata partea finaciara si contabila unui profesionist pe care te poti baza, vei avea mai mult timp disponibil pentru a te focusa asupra dezvoltarii si functionarii corespunzatoare a business-ului.

CECCAR

Un alt avantaj ar fi experienta cumulata a mai multor experti contabili care lucreaza impreauna. Ideea din spatele firmei noastre, este de a crea o Asociatie de Experti Contabili cu scop comercial care să aibă un mediu adecvat exercitării profesiei de expert contabil in condițiile prezente in mediul de afaceri național, având un scop comun și acealeași interese de ajutor și susținere reciprocă. Astfel firma noastra se bucura de a avea in componenta sa numai experti contabili, ce au recunoasterea competentei profesionale din partea CECCAR  (Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania). Din acest fapt decurg in mod direct trei garantii privind serviciile pe care le oferim: garantia competentei, garantia eticii si garantia calitatii. Competenta rezulta din calitatea de expert contabil obtinuta prin absolvirea stagiului de pregatire de 3 ani in cadrul CECCAR si a obligatiei de invatare continua pe care o au membrii activi; etica din obligatia de a respecta Codul Etic al Profesionistilor Contabili impus de CECCAR care reprezinta standardul de profesionalism in domeniu; iar calitatea rezulta din controalele aplicate intern in cardul firmei si a auditului de calitate supus periodic de CECCAR, in conformitate cu Standardele internationale emise de IFAC (Federatia Internationala a Contabililor), cu recomandarile si metodologia Comisiei Europene privind exigentele in materie.

Suntem flexibili, adaptabili si inovativi in ceea ce priveste preluarea de date si transferul informatiilor financiare intre diverse programe de contabilitate, in cazul in care doriti sa schimbati firma de servicii de contabilitate. Majoritatea bazelor de date ale clientilor nostri sunt in programul de contabilitate SAGA, dar avem competente in a utiliza si alte programe cunoscute si uzuale in Romania, folosite la sediul clientului (Ciel, Winmentor, Wizcount, B-org, ContabSQL, Imati). Ne preocupăm permanent să folosim tehnologii moderne, resurse hardware și software pentru livrarea serviciilor noastre și comunicarea cu clienții. Folosim programe de contabilitate actualizate permanent și flexibile, special concepute pentru firme de contabilitate care se ocupă de evidențele contabile ale mai multor societăți comerciale.

Facem preluari de date din diverse programe de facturare online pentru importul de facturi/stocuri si punem la dispozitia clientilor nostri un program de facturare online si gratuit, prin modulul FGO de facturare al SAGA, care se conecteaza si face import automat direct in programul de contabilitate. Astfel puteti emite facturile online si gratuit, iar noi avem access direct la ele chiar din cursul lunii curente.

 

 

Lista de servicii

Contabilitate

Contabilitate PFA și II

Salarizare și HR

Consultanță financiar-contabilă

Consultanță fiscală

Contabilitate Managerială

Situații Financiare

Verificarea contabilității

Revizia contabilă

Cenzorat

Expertiză Contabilă

Antreprenoriat

Servicii suport IT