0721 108 117 / 0743 622 924    Str. Sf. Ecaterina 5, Sector 4, Bucuresti              

Calculator tarife contabilitate

Introdu parametrii potriviți pentru firma ta în câmpurile de mai jos și află tariful personalizat. Încearcă să fii cât mai exact pentru că niciun tarif nu este la fel.

Vector fiscal

Parametri activitate

Tarif: 0

Tariful calculat cuprinde servicii de contabilitate pentru introducerea tuturor actelor, inclusiv ținerea gestiunii cantitativ-valoric (pe produse, nu cumulat). Iar în cazul în care se poate face import de date din softurile utilizate de dvs., putem reduce substanțial costurile, tariful calculat fiind negociat și redus. Este inclusă și declarația pentru casa de marcat, dacă există.

Dacă tariful calculat te avantajează, completează-ți datele de contact și trimite-ne această cerere. Te vom contacta imediat ce vom fi disponibili pentru a discuta începerea unei colaborări.

Nume

Email

Telefon

Oraș

Câteva cuvinte

Tarife

Grecu & Grebliș Accountants Group SRL oferă servicii complete de contabilitate la prețuri rezonabile, încadrate în media pieței, asociate cu prestarea de servicii la un standard înalt de calitate. În abonamentul lunar, consultanța financiar-contabilă este oferită gratuit și nelimitat. Totodată, suntem fairplay și flexibili față de clienții noștri și dacă se poate face import de date din softurile utilizate de aceștia, încercăm să nu dublăm munca și astfel reușim să reducem substanțial costurile pentru ei (tariful calculat mai sus va fi negociat).

Ne preocupăm permanent să folosim tehnologii moderne, resurse hardware și software pentru livrarea serviciilor noastre și comunicarea cu clienții. Folosim programe de contabilitate actualizate permanent și flexibile. Facem preluări de date din diverse programe de facturare online pentru importul de facturi/stocuri și punem la dispoziția clienților nostri un program de facturare online și gratuit, prin modulul FGO al SAGA, care se conectează și face import automat direct în programul de contabilitate. Astfel puteți emite facturile online și gratuit, iar noi avem access direct la ele chiar din cursul lunii curente. Mai puțină muncă, mai puțină agitație, mai puțin stres.

Tarifele noastre standard pentru contabilitate sunt calculate în mod individual luând în calcul mai mulți parametri, astfel încât să satisfacem orice client, indiferent de tipul de activitate, complexitate sau numărul de acte. Nicun tarif nu este la fel.

Folosind calculatorul de tarife de mai sus puteți afla care ar fi costul cu ținerea contabilitații dacă ați dori să colaborați cu noi.

Iar mai jos sunt tarifele pentru activități suplimentare:

 

Tarife supliemntare:

Modificare vector fiscal

50

Înregistrare în scopuri de TVA 

150

Înregistrare în scopuri de TVA intracomunitar

100

Obținere certificat de atestare fiscală

50

Schimbare sediu social ANAF

150

Declarare punct de lucru ANAF

50

Alte depuneri de cereri la ANAF

50

Obținere certificat constatator Registrul Comerțului (taxă inclusaă)              

100

Registrul Unic de Control în București (taxă inclusă)

100

Taxe și Impozite Locale – certificat de atestare fiscală

100

Taxe și Impozite Locale – înregistrare clădire/masină

100

Consultanță

Întocmire rapoarte specifice de analiză

50

Raportare statistică

100

Consultanță financiar-contabilă

100/h

Consultanță fiscală

150/h

Reprezentare societate în fața organelor de control

50/h

Invantariere stocuri

50/h

Tarife supliemntare HR

Întocmire CIM

20

Întocmire decizie încetare CIM

20

Întocmire act adițional CIM

10

Întocmire fişă post CIM

20

Întocmire Regulament Ordine Interioara 

100

Depunere dosar recuperare concedii medicale CNAS

150

 

 


"Don't ever let your business get ahead of the financial side of it. Accounting Accounting Accounting. Know your numbers."
Tilman J. Fertitta